Το προφίλ του σωματείου μας

Το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» είναι ένα φιλοζωικό σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 με την εγκεκριμένη από το Μονομελές Πρωτοδικείο 9216/2012 απόφαση, με σκοπό να βοηθήσει τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Είναι μια περισσότερο οργανωμένη προσπάθεια από την ήδη πολύχρονη μεμονωμένη εθελοντική δράση πολλών από εμάς. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό σωματείο, του οποίου η λειτουργία βασίζεται στις εισφορές των μελών του και στις δωρεές τρίτων. Η ομάδα δράσης μας λειτουργεί κατά κύριο λόγο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.
Δεν διαθέτει καταφύγιο…Τα ζώα που χρήζουν βοήθεια, οποιασδήποτε μορφής, φιλοξενούνται για όσο διάστημα είναι αναγκαίο σε εθελοντές και ύστερα επανατοποθετούνται.
Στην προσπάθεια μας αυτή, με σκοπό την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων με κάθε νόμιμο τρόπο, το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» από το 2013 είναι μέλος της Π.Φ.Πwww.pfpo.gr
Αν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά σας, υιοθετήστε ένα από τα ζώα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» και στηρίξτε το έργο μας.

Οι στόχοι μας

  • Στειρώσεις αδέσποτων ζώων, με προτεραιότητα τα θηλυκά, σε συνεργασία και με το πρόγραμμα στειρώσεων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
  • Περίθαλψη άρρωστων ή τραυματισμένων ζώων, όταν υπάρχουν οικονομικοί πόροι.
  • Παρέμβαση σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων, υποστήριξη και παροχή νομικών συμβουλών.
  • Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για διάφορα θέματα, όπως : στείρωση αδέσποτων και δεσποζόντων ζώων, δικαιώματα και υποχρεώσεις των ιδιοκτητών, υπεύθυνες υιοθεσίες με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Οι ανάγκες μας

  • Το φιλοζωικό σωματείο μας δεν χρηματοδοτείται από κανέναν δημόσιο φορέα. Χρειαζόμαστε νέα μέλη που μπορούν να βοηθούν στο έργο μας. Η ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ.
  • Δωρεές τρίτων και χορηγίες προς το σωματείο μας.
  • Ανάδοχες οικογένειες που μπορούν να φιλοξενούν για κάποιο χρονικό διάστημα ένα αδέσποτο μέχρι να βρεθεί μόνιμη οικογένεια για να υιοθετηθεί.
  • Χρειαζόμαστε τροφές, φάρμακα, χάπια αποπαρασίτωσης, εμβόλια και αμπούλες για τα εξωτερικά παράσιτα. Περιλαίμια, λουριά, μποξ μεταφοράς, κουβέρτες, μπολ σίτισης.

btn_donateCC_LG

 

 

Τραπεζικός Λογαριασμός:
ALPHA BANK account: 713-002002-001655
IBAN: GR61 0140 7130 7130 0200 2001 655
SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAA, Pefka branch (713)
Δικαιούχος: ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ

PayPal: info@frontizofs.gr