Δελτίο Τύπου: ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2019.

Δελτίο Τύπου
Πεύκα, 4 Απριλίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2019

Εχθές, Τετάρτη 3/4/2019, το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» λαμβάνοντας μέρος στις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, «Γιορτή Παιδείας 2019», παρουσίασε την Φιλοζωική, μη εμπορική ταινία μεσαίου μήκους
«Re-Action», με πρωταγωνίστριες την Τάνια Τρύπη και την σκυλίτσα «Roxy», στο Κλειστό Θέατρο της Νεάπολης.
Οι 170 περίπου μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, παρακολούθησαν την ταινία και την χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.
Η μικρή πρωταγωνίστρια «Roxy» έκλεψε τις καρδιές όλων των παιδιών και τα μηνύματα της ταινίας μεταδόθηκαν άρτια, όπως ήταν αναμενόμενο.
Η ταινία δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου 2017, τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας «Roxy» για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.
Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη όπου μαζί της πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η κόρη της Τζένη Καζάκου. 
Συμπρωταγωνιστούν: η Γιάννα Ζιάννη, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η Γρηγορία Αυγερινοπούλου, ο Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης και η Τζόυς Ευείδη. 
Το cast της ταινίας συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών και παραγόντων.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα.

Το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» ξεκίνησε από εχθές να τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων με την ευκαιρία της προβολής της και με την πολύτιμη βοήθεια της ταινίας προβάλλοντας και προωθώντας το μήνυμα-σλόγκαν της: 
“δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή” !

Ευχαριστούμε τον δήμο Νεάπολης-Συκεών, τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βουλγαρίδη καθώς και το γραφείο Παιδείας του δήμου μας με την Βαρβάρα Σαββαίδου που είναι πολύτιμη βοηθός μας κάθε χρόνο.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: