ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 15 Φεβρουαρίου 2017

Εν μέσω της παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συγκάτοικοι στον ίδιο Πλανήτη», το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» συνεχίζει τις επισκέψεις του στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα που παρουσιάζεται εθελοντικά από εκπαιδευμένα μέλη του σωματείου μας προωθήθηκε μέσω του Δήμου μετά από αίτημα μας. Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά τον Δημοτικό και Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας, κύριο Μιχάλη Βουλγαρίδη και τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, ο οποίος αποδεδειγμένα πρωτοπορεί σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας, για την συνεργασία τους.

Ακολουθώντας τον στόχο μας για την φετινή σχολική χρονιά να επισκεφτούμε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και όχι μόνο, σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 βρεθήκαμε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης.

Εκατόν ένας (101)μαθητές, από την Πρώτη έως την Έκτη δημοτικού παρακολούθησαν με συγκινητική προσήλωση το πρόγραμμα, «ρουφώντας» ευχάριστα τις γνώσεις που τους πρόσφερε. Αποχωρήσαμε γεμάτοι αισιοδοξία, πεπεισμένοι ότι η φιλοζωία ξεκινά από τις τρυφερές αυτές ηλικίες για να γίνει πεποίθηση στο μέλλον.

Το πρόγραμμα «Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διεξάγεται με Υπουργική άδεια.
Πρόκειται για μια σύγχρονη δια δραστική παρουσίαση με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών

E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

 

Αρέσει σε %d bloggers: