ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Φροντιστήριο-Μαγουνάκη «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πεύκα, 15/1/2019

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Εχθές, Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, οι εθελοντές του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» επισκεφτήκαμε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “MLC”, της Αναστασίας Μαγουνάκη, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, όπου και παρουσιάσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας μας (Π.Φ.Π.Ο.) «Άνθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη».
Το ποδαρικό της εκπαιδευτικής μας δράσης για την καινούργια χρονιά, έκαναν δύο τμήματα του Φροντιστηρίου με παιδιά από την τρίτη δημοτικού έως την πρώτη του γυμνασίου.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι 60 περίπου μαθητές απόλαυσαν τα βίντεο, κάλυψαν τις απορίες τους και μας βοήθησαν με την συμμετοχή τους.
Γιατί η ενημέρωση που παρέχει το πρόγραμμα μπορεί να απευθύνεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά δεν εξαιρεί τις ιδιωτικές εκπαιδευτικές μονάδες ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
 
Το σύνθημα μας «πάμε παντού» ισχύει και εφαρμόζεται με απλό κάλεσμα από κάθε σχολείο, φροντιστήριο και εκπαιδευτικό οργανισμό.
 
Ευχαριστούμε την υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου, κ. Μαγουνάκη Αναστασία για την πρόσκληση.
Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τέλος ευχαριστούμε τα παιδιά, τους μαθητές που έδωσαν χρόνο και προσοχή στην παρουσίαση μας.
  
Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr  & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: