ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 13ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 9 Μαρτίου 2017

Στα πλαίσια της παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» της Π.Φ.Π.Ο, το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» εχθές Δευτέρα 8-5-2017, επισκέφτηκε το 13ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το οποίο επίσης λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα «Δράσεις για τα παιδιά το απόγευμα» του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού δια του τμήματος προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης.

Την παρουσίαση του προγράμματος μας, παρακολούθησαν παιδιά από την πρώτη έως την πέμπτη τάξη του δημοτικού.

Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση έλαβε χώρα και ο στόχος μας (να επισκεφτούμε όσον το δυνατόν περισσότερα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας και όχι μόνο), προχωράει.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά την κ. Φωτοπούλου Άντα (Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης & Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού) και την κυρία Έμιλυ Ωρολογά (ψυχολόγο του απογευματινού σχολείου) για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία τους.

Είναι τιμή μας που δεχθήκαμε ευχαριστήριες επιστολές από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης και Αθλητισμού κ. Δημαρέλο και τους ευχαριστούμε κι εμείς από την μεριά μας.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: