ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 21ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Τούμπας «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 26 Μαρτίου 2017

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Π.Φ.Π.Ο. «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» συνεχίζεται με ενθουσιασμό και επιτυχία στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την Πέμπτη 25-5-2017, το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» επισκέφτηκε το 21ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Τούμπας όπου παρουσίασε το πρόγραμμα σε 268 μαθητές, από την πρώτη έως την έκτη τάξη (εκ των οποίων οι 42 μαθητές ήταν από το 109ο Δημοτικό που συστεγάζεται).
Μέσα από την συζήτηση που ακολουθεί το πρόγραμμα καθώς και τα μαθησιακά εργαλεία (προβολή βίντεο, κατανόηση της γλώσσας του σώματος των ζώων, κτλ), απαντήθηκαν οι ερωτήσεις και οι απορίες των παιδιών.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή κύριο Πλέσια Γιώργο, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την συνεργασία τους και ιδιαίτερα την κυρία Γεωργιάδου Ησαΐα για την πολύτιμη βοήθεια της.

Το πρόγραμμα (που έχει Πανελλαδική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας), είναι μια ωριαία παρουσίαση, ανάλογη και κατάλληλη με την ηλικία των παιδιών, που στόχο έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους σε πολλά θέματα που αφορούν τα ζώα συντροφιάς και την ευζωία τους, καθώς και την απόκτηση της φιλοζωικής παιδείας αυτών.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: