ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 24o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου «ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 7 Μαρτίου 2017

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» συνεχίζεται με επιτυχία.
Το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» στα πλαίσια αυτού, επισκέφθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 το 24o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου όπου 157 μαθητές, από την πρώτη έως την έκτη Δημοτικού το παρακολούθησαν με θετική διάθεση και περίσσιο ενδιαφέρον. Η συμμετοχή τους μας συγκίνησε και μας έδωσε το έναυσμα και το θάρρος να συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας:
Την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας για τα δικαιώματα των ζώων.
Μαζί με τους μαθητές του σχολείου το πρόγραμμα παρακολούθησε η κυρία Βίκυ Ιππέκη, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία στην συνέχεια έθεσε σχετικά ερωτήματα στα παιδιά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή κύριο Σαμαρά Κωνσταντίνο καθώς και όλους τους δασκάλους και τις δασκάλες του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διεξάγεται με Υπουργική άδεια.
Πρόκειται για μια σύγχρονη δια δραστική παρουσίαση με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: