ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 3ο Γυμνάσιο Συκεών Θεσσαλονίκης «ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πεύκα, 19 Απριλίου 2019

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Την Τρίτη 16/4/19 και την Πέμπτη 18/4/19, οι εθελοντές του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» επισκεφτήκαμε το 3ο Γυμνάσιο Συκεών Θεσσαλονίκης όπου και παρουσιάσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Π.Φ.Π.Ο. «ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Στα τέσσερα τμήματα, σύνολο 80 μαθητών της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και ολοκλήρωσε τον στόχο του προσφέροντας γνώσεις στα παιδιά για το τεράστιο θέμα των αδέσποτων ζώων στην χώρα μας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των ζώων, καθώς και τους σωστούς τρόπους να αντιμετωπίσουν ένα αδέσποτο ζώο χωρίς φόβο αλλά με αγάπη και υπομονή.
Τέλος μοιράστηκαν στα παιδιά τα ενημερωτικά έντυπα του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Προσκεκλημένοι από την εκπαιδευτικό, κ. Μπάσογλου και την διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Παπαδοπούλου, την οποίες και ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς που μας παρακολούθησαν καθώς και τα υπέροχα παιδιά του Γυμνασίου που μας τίμησαν.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: