ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 4° Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών και Νηπιαγωγείο Ν. Πλαγίων «ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 29 Νοεμβρίου 2017

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, οι εθελοντές του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» έκαναν εκπαιδευτική εκδρομή στα Ν. Μουδανιά και στα Ν. Πλάγια της Χαλκιδικής.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας μας «Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» παρουσιάστηκε σε 30 λιλιπούτειους μαθητές
του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών και του Νηπιαγωγείου των Ν. Πλαγίων με ευαισθησία και περίσσια προσοχή λόγω της μικρής ηλικίας των μαθητών.
Αποτέλεσμα του ταξιδιού μας ήταν η ανταπόκριση και το πραγματικό ενδιαφέρον των παιδιών καθώς μας εξέπληξαν με τις γνώσεις τους και την συμμετοχή τους στην παρουσίαση του προγράμματος. Τα βίντεο δε του προγράμματος καθήλωσαν τα παιδιά κάνοντας τα να ξεχάσουν την ώρα του κολατσιού…

Συνεχίζοντας το έργο όλων των εθελοντών της Ομοσπονδίας μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων παιδιών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα δικαιώματα των ζώων, προχωράμε δυναμικά και ανταποκρινόμαστε σε κάλεσμα κάθε σχολείου και νηπιαγωγείου εντός και εκτός της πόλης μας.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την συνεργασία τους, τις δύο νηπιαγωγούς, την κ. Μαυρομάτη Δέσποινα του 4ου νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών και την κ. Βούρδα Κατερίνα του νηπιαγωγείου των Ν. Πλαγίων.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: