ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 4º Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης “ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 14 Νοεμβρίου 2017

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Εχθές Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, επισκεφτήκαμε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη, όπου οι εθελοντές του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» παρουσίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Π.Φ.Π.Ο «Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» στα δύο τμήματα της Ε΄ τάξης.
Ακόμη μία επιτυχημένη παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος έλαβε θέση η οποία τελικά και εξελίχθηκε σε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους 45 μαθητές.

Παιδιά ηλικίας 11 χρονών με γνώσεις και ευαισθησία στα θέματα που αφορούν τα ζώα και τις ανάγκες τους, μας βομβάρδισαν με εύστοχες απορίες και συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα ζήλευαν πολλοί ενήλικες.
Η ωριαία διαδραστική παρουσίαση του προγράμματος «έκλεισε» με δύο γεμάτες ώρες ενθουσιασμού και συμμετοχής των παρευρισκόμενων. Τα παιδιά απαξίωσαν το διάλειμμα στην κυριολεξία.

Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό κ. Γιώργο Φανούλη για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση καθώς και τον συνάδερφο του κ. Αθανάσιο Μόκα για την συνεργασία.
Ευχαριστούμε επίσης την διευθύντρια του σχολείου κ. Κυριακή Κανακούδα και είμαστε προς αναμονή για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα και στις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: