ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 92ο Δημοτικό σχολείο Τούμπας «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 30 Μαρτίου 2017

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» συνεχίζεται με επιτυχία στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο σημερινό μας απογευματινό ραντεβού επισκεφτήκαμε το 92ο Δημοτικό σχολείο Τούμπας Θεσσαλονίκης. Το εν λόγω Δημοτικό είναι ένα από τα σχολεία που λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα «Δράσεις για παιδιά στο σχολείο το απόγευμα» που οργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού δια του τμήματος προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης.

Παιδιά, από την πρώτη έως την πέμπτη δημοτικού παρακολούθησαν την παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, ενημερώθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων και κατέθεσαν με ενθουσιασμό τις απορίες και τα ερωτήματα τους. Μαζί τους οι εκπαιδευτικοί και οι υπεύθυνοι καθώς και η ψυχολόγος του προγράμματος του απογευματινού τμήματος.

Εν πρώτης να ευχαριστήσουμε την κ. Ωρολογά Έμιλυ (ψυχολόγο του απογευματινού σχολείου) που επικοινώνησε μαζί μας για το σημερινό κάλεσμα καθώς και την κ. Φωτοπούλου Άντα (Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης & Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού) που μας υποδέχτηκε προσφέροντας μας συμβολικό δώρο, κάτι το οποίο μας τίμησε ιδιαίτερα.

Στο τέλος δεχτήκαμε, με ικανοποίηση, την  ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδήμαρχου κ. Γιώργου Δημαρέλου και του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, την οποία και μεταβιβάσαμε άμεσα στην Ομοσπονδία μας.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

 

Αρέσει σε %d bloggers: