ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 92ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας «Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 27 Ιουλίου 2017

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ: ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»
Καλοκαιρινές εκπαιδευτικές εξορμήσεις

Εχθές, Τετάρτη 26 Ιουλίου, επισκεφτήκαμε το 92ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας όπου και παρουσιάσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Η φετινή σχολική χρονιά τελείωσε αλλά η εθελοντική εκπαιδευτική και ενημερωτική δράση του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» συνεχίζεται με καλοκαιρινές εξορμήσεις.
Στο σχολείο το οποίο λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση μαθητών κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2017» που οργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, μας παρακολούθησαν 105 μαθητές από την πρώτη έως την έκτη τάξη.
Τα καλοκαιρινά τμήματα των σχολείων που εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρακολουθούν πολλά παιδιά και απασχολούνται δημιουργικά. Η παρουσίαση του προγράμματος της Π.Φ.Π.Ο. «Άνθρωποι και Ζώα, Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» ήταν για τα παιδιά ένα ευχάριστο και ενημερωτικό διάλειμμα στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

Στόχος μας ως γνωστόν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν όλο και περισσότερα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των ζώων.

Συνεχίζουμε λοιπόν με τον ίδιο ενθουσιασμό της πρώτης μας παρουσίασης.

Ευχαριστούμε την ψυχολόγο του προγράμματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, κυρία Έμιλυ Ωρολογά για την πρόσκληση και την προώθηση του προγράμματος μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες του σχολείου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ» του Δήμου Νεάπολης Συκεών
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: