Εκστρατεία “Τέλος στα Κλουβιά”

Η εκστρατεία ξεκίνησε από τη διεθνή, μη-κυβερνητική οργάνωση Compassion in World Farming (CIWF) και υποστηρίζεται από περισσότερες από 100 οργανώσεις και δίκτυα.

Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μέσα σε κλουβιά, κάτω από αβάσταχτες, οδυνηρές συνθήκες. Καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βάλει τέλος σε αυτήν την απάνθρωπη μεταχείριση των παραγωγικών ζώων.

Τι κάνουμε στα παραγωγικά ζώα;

Ακόμα κι ένα παιδί θα μπορούσε να καταλάβει ότι αυτή η μεταχείριση είναι βάναυση: πρόκειται για ενσυναίσθητα όντα, ικανά να νιώθουν πόνο και χαρά. Η εκτροφή σε κλουβιά προκαλεί στα ζώα έντονο πόνο, καθώς περιορίζει σοβαρά τις κινήσεις τους και αποτρέπει να εκτελέσουν σχεδόν κάθε φυσιολογική συμπεριφορά τους.

Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ζουν έναν εφιάλτη. Xοιρομητέρες αναγκάζονται να θηλάσουν τα μικρά τους σε κλουβιά· κουνέλια και ορτύκια περνούν όλη τους τη ζωή σε γυμνά κλουβιά· μοσχαράκια πολύ μικρής ηλικίας περιορίζονται σε ατομικά κλουβιά· πολλές κότες εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα και σήμερα μέσα σε κλουβιά, ενώ πάπιες και χήνες κλείνονται σε κλουβιά και σιτίζονται δια της βίας με σκοπό την παραγωγή φουαγκρά.

Μαζί μπορούμε να απαλλάξουμε την Ευρώπη από αυτά τα κλουβιά. Γίνετε μέλος και υπογράψτε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (αίτηση) ζητώντας από την Ευρώπη να απαγορεύσει τη χρήση κλουβιών στην κτηνοτροφία. Αν ο αριθμός μας ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, μπορεί να υπάρξει ένα μέλλον χωρίς κλουβιά.

Τα δεδομένα σας: η επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων θα γίνει με εξαιρετική προσοχή. Τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν με ασφάλεια και θα χρησιμοποιηθούν για την επικύρωση της υπογραφής σας στην αίτηση. Αν επιλέξετε να λαμβάνετε e-mail από την CIWF, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών ανά πάσα στιγμή.

Παρακολουθήστε το Βραβευμένο με Panda 12λεπτο φιλμ M6nths όπου περιγράφει τους 6 μήνες ζωής ενός γουρουνιού. 
Tο φιλμ βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα ένα από τα πιο παρεξηγημένα, ευφυή και πιο βασανισμένα ζώα στον πλανήτη, τα γουρούνια. Δεν περιέχει σκηνές σφαγής και είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου με τη ματιά ενός μικρού γουρουνιού που γεννιέται σε μια φάρμα εντατικής κτηνοτροφίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πώς μπορείτε να αγωνιστείτε ενάντια στη χρήση κλουβιών;
Υποστηρίξτε την εκστρατεία και υπογράψτε την αίτηση εδώ!
 

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ»
E-mail: info@frontizofs.gr & frontizofs@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309

Αρέσει σε %d bloggers: