“Αναφορικά με την θηλυκή σκύλα επί της οδού Δημοκρατίας”

logo-frontizo31                                                                          Υπ´ όψιν : Αντιδημάρχου Κου Γκατζέ Στέλιου

Κοινοποιήση προς :
Δήμαρχο Κο Δανιηλίδη Σ.
Αντιδήμαρχο Πεύκων Κο Σιμητόπουλο Α.
Υπεύθυνο καταγραφής: Κο Ιωαννίδη Θ.

“Αναφορικά με την θηλυκή σκύλα επί της οδού Δημοκρατίας, έναντι του 1ου Δημοτικού σχολείου. ”

Σας αναφέρουμε εγγράφως πλέον πως για δεύτερη φορά γέννησε το θηλυκό σκυλί απέναντι από το 1ο Δημοτικό Πεύκων, επί της οδού Δημοκρατίας.
Ήδη από την προηγούμενη γέννα 12 κουταβιών, επανατοποθετήθηκαν 4 θηλυκά στειρωμένα και εμβολιασμένα τα οποία δεν μπορέσαμε να δώσουμε για υιοθεσία.
Το ένα θηλυκό κουτάβι σκοτώθηκε λίγο καιρό μετά, ΟΜΩΣ τα τρία μαζί με την μάνα τους και έναν αρσενικό παραμένουν στο σημείο έχοντας δημιουργήσει μια ήρεμη αγέλη 5 ζώων.
Είναι όλα τους εξαιρετικά φοβικά, δεν πλησιάζονται καθόλου και δεν είναι καθόλου επιθετικά προς τους ανθρώπους τους οποίους αποφεύγουν.
Ως εθελοντές έχουμε επιχειρήσει να πιάσουμε το θηλυκό αστείρωτο ζώο πολλές φορές, είτε με παγίδα είτε με την χρήση ειδικών αγχολυτικών φαρμάκων ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Αυτή την στιγμή με την νέα γέννα η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά από κάθε έλεγχο.
Για το συγκεκριμένο ζώο, ενώ ο Δήμος μας ήταν ενήμερος δεν έγινε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες από τον Ιούλιο του 2015 ως σήμερα κατά εντολή του.
Σας παρακαλούμε να δράσετε άμεσα με κάθε νόμιμο τρόπο προκειμένου να πιαστεί το ζώο και να οδηγηθεί σε εμβολιασμό και στείρωση.
Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε πλέον άλλο τρόπο και ήδη ξανά φούντωσαν οι φωνές διαμαρτυρίας.
Αντιλαμβάνεστε σαφώς πως είναι αδύνατον να παραμείνουν έξω από το Δημοτικό σχολείο 5 + 10 ή 12 κουτάβια τα οποία σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 15 σκυλιά. ( τουλάχιστον )
Είμαστε στην διάθεση του Δήμου μας για να βοηθήσουμε όπως πάντα.
Αναμένουμε την άμεση δράση σας

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Φροντίζω

Αρέσει σε %d bloggers: