Άρης/Adopted

for English please scroll down

29/4/14

Άρης, αρσενικός σχεδόν 10 μηνών, πλήρως εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, τσιπαρισμένος, στειρωμένος.
Περνάει τις μέρες του κλεισμένος σε ένα μεγάλο κλουβί και βγαίνει βόλτα για μια ώρα την ημέρα μόνο. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορέσαμε να του εξασφαλίσουμε ως τώρα, προκειμένου να αποφύγουμε την επανένταξη του. Ο καιρός περνάει όμως και οι δυνατότητες μας είναι περιορισμένες. Κυρίως όμως, δεν ζει την ζωή που του αξίζει.
Είναι πολύ δραστήριος, φιλικός με όλα τα σκυλιά, και τρελαίνεται για τους ανθρώπους.. Το πόσο όμορφος είναι φαίνεται…το πόσο τυχερός θα είναι μπορούμε όμως να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Κοινοποιήστε τον, βοηθήστε τον να βγει από το κλουβί του.

7/2/2014

Τρεις μήνες σχεδόν σε φιλοξενία….στα αζήτητα χωρίς λόγο και αιτία.
Είναι πανέμορφος, καλοσυνάτος , υγιέστατος, 7 μηνών, πλήρως εμβολιασμένος. Τι ζητάει? μια ευκαιρία να ζήσει δίπλα σε έναν άνθρωπο.
Η επιστροφή του στον δρόμο, αμέσως μετά την στείρωση του τον άλλο μήνα μοιάζει ο μόνος δρόμος.
Η επανένταξη σίγουρα στην περίπτωση του Άρη δεν είναι λύση καθώς τον παράτησαν κουτάβι και έκτοτε ζει σε προστατευμένο χώρο φιλοξενούμενος.
Δώστε του μια ελπίδα ζωής.

Aris

29/4/14

Aris, male dog almost 10 months, fully vaccinated, dewormed, with chip number, neutered.
He spends his days locked in a large cage and goes out for an hour a day only. This is the best we could ensure him so far, in order to avoid the reinstatement. Time goes by but the possibilities are limited. Mostly, because he does not live the life he deserves. He is very active, friendly with all dogs, and loves people… It is obvious how beautiful he is… If we all try together, we can also make him very lucky.

Πληροφορίες

Όνομα: Άρης
Φύλο: Αρσενικό
Φυλή: Ημίαιμο
Ηλικία: 8 μηνών
Κιλά: 19
Στειρωμένο: Ναι
Ημερομηνία: 1 Ιανουαρίου 2014
Αριθμός microchip: 941000015648099
Σημειώσεις:
Facebook: Δείτε και στο facebook

 

Αρέσει σε %d bloggers: