Μάρθα, κακοποιημένη και άρρωστη

Η Μάρθα χρειάζεται 10ml ακόμα!

Η Μάρθα πλέον μπορεί να ελπίζει… Με τη στήριξη σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μέρος από το ποσό που χρειάζεται για να προμηθευτούμε Milteforan. Η θεραπεία της θα ξεκινήσει σε δύο μέρες και σταδιακά θα χορηγηθεί Milteforan 90ml.  Χρειάζεται ακόμα 10ml για να να γίνει σωστά η θεραπεία και να ολοκληρωθεί. Αν θέλετε να βοηθήσετε τη Μάρθα μπορείτε : αν έχετε 10 ml να τα προσφέρεται για τη Μάρθα ή να κάντε μια δωρεά ώστε να καλυφθεί όλο το ποσό που απαιτείται.

14/1/2015

Χρειαζόμαστε άμεσα Milteforan, 100ml ή τουλάχιστον 90ml, για να ξεκινήσει η Μάρθα τη θεραπεία της και να ξεπεράσει το κίνδυνο να πειραχτούν τα όργανα της. Το κόστος είναι για τα 100ml=308 ευρώ και για τα 90ml=239 ευρώ. Αν μπορείτε να καλύψετε τα έξοδά της ή ένα μέρος επικοινωνήστε μαζί μας. Αν έχετε Milteforan και δεν το χρειάζεστε πλέον μπορείτε να το προσφέρετε για τη Μάρθα.

13/1/2015

Η Μάρθα έκανε όλες τις εξετάσεις που χρειάστηκαν σήμερα  για να έχουμε μια ξεκάθαρη κλινική εικόνα. Έχει πολύ χαμηλό αιματοκρίτη 30 και λεϊσμανίαση, ευτυχώς δεν έχουν πειραχτεί τα όργανα. Θα χρειαστεί άμεσα θεραπεία με  Milteforan 100ml και Zylapour.

Μάρθα
Την Μάρθα την συναντήσαμε φευγαλέα πριν 20 μέρες περίπου. Μας ενημέρωσε μια
φιλόζωη κυρία που την ταΐζει κάθε βράδυ.
Σχετικά πρόσφατα είχε γεννήσει χωρίς όμως να βρεθούν κουτάβια.
Πάσχει από Λεϊσμανίαση, αυτό είναι εμφανές πάνω της.
Ακόμη πιο συγκλονιστικό στην εικόνα της όμως είναι η απουσία…αυτιών! Της τα έχουν κόψει τόσο πολύ, σύριζα στο κεφάλι της. Το ελάχιστο τρίχωμα της “υποκαθιστά” το μέρος όπου κάποτε υπήρχαν αυτιά. Επίσης έχει κομμένη ουρά..
Και όμως, με αυτήν την “αποκρουστική” για κάποιους ίσως εικόνα, αυτό το πλάσμα δείχνει το μεγαλείο της ψυχής. Κουνάει την υπόλοιπη ουρά της και εκλιπαρεί για ένα χάδι.
Της υποσχεθήκαμε να την βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να γίνει καλά.
Η Μάρθα έχει ξεκινήσει να φροντίζεται με zylapour χάπια.
Στο άμεσο πρόγραμμα μας είναι να μεταφερθεί στον κτηνίατρο, να γίνουν εξετάσεις αιματολογικές, τίτλου και νεφρών. Αν όλα δείξουν σχετικά καλά θα προχωρήσουμε στην θεραπεία της με Milteforan, όπου θα πρέπει να βρεθεί φιλοξενία για 30 μέρες.
Επίσης άμεσα θα στειρωθεί.
Όλα τα έξοδα των εξετάσεων της και της στείρωσης βαραίνουν αποκλειστικά πλέον το σωματείο καθώς το πρόγραμμα του Δήμου μας έχει λήξει.
Αν έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε λίγα κουτιά zylapour, θα διευκολύνετε αρχικά το εθελοντικό έργο μας.
Η Μάρθα ζει στον δρόμο.

Το Φροντίζω είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και δεν χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο φορέα.

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το έργο μας :

Tραπεζικός λογαριασμός:
ALPHA BANK account: 713-002101-008166,
IBAN: GR25 0140 7130 7130 0210 1008 166,
SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAA, Pefka branch (713),
Δικαιούχος: ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: