Επίσημα το «Ψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος» από την Π.Φ.Π.Ο

Ένα μεγάλο όραμα της Π.Φ.Π.Ο. ξεκινά στις 4/10 (Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων), ημερομηνία γιορτής των ζώων, που στη χώρα μας είναι πλέον ημέρα πένθους.

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων η Π.Φ.Π.Ο. ξεκινά ψήφισμα για την συγκέντρωση υπογραφών ώστε να μην αντιμετωπίζονται συνταγματικά ως άψυχα αντικείμενα αλλά ως έμβια συναισθανόμενα πλάσματα τα οποία ο άνθρωπος οφείλει να προστατεύει.

Ένα από τα πιο σημαντικά ψηφίσματα που αφορούν την ευζωία και προστασία των ζώων, έχει βάση στην αναθεώρηση του ελληνικού Συντάγματος που αντιμετωπίζει τα ζώα ως ιδιοκτησία του ανθρώπου, θα λάβει χώρα στην ιστοσελίδα του avaazhttp://www.avaaz.org/el/).

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κακοποίηση των ζώων.

Απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους μέσα από το ίδιο το Σύνταγμα, που προστατεύει και τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Είναι εξαιρετικής σημασίας η διάδοση του ψηφίσματος αυτού σε φίλους και γνωστούς, η κοινοποίησή του σε όσες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζετε, ώστε όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές να τις παραδώσουμε απευθείας στον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Τα ζώα χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Εμείς χρειαζόμαστε τη στήριξή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Αρέσει σε %d bloggers: